Matt Cutts från Google
  • Thomas
  • SEO

Googles Matt Cutts förlorar sin kropp i att betona innehållet

Matt Cutts, Googles chef för sökspam, postade en rolig video där stipendiaten Googler, Michael Wyszomierski, beskuren ur hans kropp i videon för att göra en punkt.

Matt Cutts, Googles chef för sökspam, postade en rolig video där stipendiaten Googler, Michael Wyszomierski, beskuren ur hans kropp i videon för att förtydliga en punkt.
Uttalandet Matt gjorde var att det är viktigt innehåll i artikeln på en sida och inte bara i huvudet, till exempel rubriktaggen. Om rubriktaggen och metadata inte matchar innehållet i artikeln på sidan på något plan, kan det förvirra Google.Matt Cutts, Googles chef för sökspam, postade en rolig video där stipendiaten Googler, Michael Wyszomierski, beskuren ur hans kropp i videon för att göra en punkt.
Uttalandet Matt gjorde var att det är viktigt innehåll i artikeln på en sida och inte bara i huvudet, till exempel rubriktaggen. Om rubriktaggen och metadata inte matchar innehållet i artikeln på sidan på något plan, kan det förvirra Google.
Matt sa att se till att saker i huvudet är unikt och stort, men se till att du är uppmärksam på artikeln av ditt innehåll och att det har ett unikt och bra innehåll, liksom.
Det är en mycket tydlig punkt till de flesta av våra läsare, men Matt har besvarat denna fråga i ett väldigt söt sätt, det vill säga, med sin utbeskurna kropp.
Tillhandahålls för dig av Enterprise West SEO!

Made with love by Joline. All rights Reserved.